Samatma Consultancy | Particulieren
16520
page,page-id-16520,page-template,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Particulieren

Spirituele counseling

 

Situatie: ik heb te maken met geestelijk lijden en zoek een gesprekspartner/counselor die de kennis en wijsheden uit verschillende tradities (Oost en West) weet te combineren zodat ik raad weet met dat wat mij overkomt en weer in mijn kracht kom te staan.

 

Vraag: wie kan mij begeleiden/counselen bij mijn levensthema’s en levensvragen, zoals: waarom ik, waartoe ben ik hier, leef ik mijn leven zoals ik gehoopt en bedoeld heb, wat zie ik niet bij mezelf wat ik wel in mij heb?

 

Aanpak: (spirituele) counseling voor iedereen en in het bijzonder de Hindoestaan met enerzijds kennis van de cultuur en religie en anderzijds begrip kweken voor de Nederlandse normen en maatstaven teneinde succesvolle integratie en uiteindelijk het welzijn te bevorderen (wat ook betekent dat er minder afname is van zorg en dus kwaliteitsverbetering en kostenbesparing).

CONTACT
counseling def
therapie

Meditatiecoach/masseur

 

Situatie: Ik zoek een meditatiecoach/masseur – vanwege lichamelijke klachten met mogelijk een psychische oorzaak – die mij kan helpen met ontspanning van lichaam en geest en verder kan begeleiden naar herstel.

 

Vraag: Hoe kom ik contact met een meditatiecoach/masseur met kennis van en begrip voor oosterse culturen die er een holistische benadering op na houdt?

 

Aanpak: Meditatie eventueel gecombineerd met massage.

CONTACT

Zullen wij samen aan de slag gaan?